Søndag morgen AAAAH!

Totalt afslapning! Christian sover stadig og jeg har været oppe i et par timer. Ville ønske vi havde en østvendt altan, så jeg kunne nyde morgensolen. Den kommer nemlig først på ved en 14 tiden. I går fik vi gjort hyperrent i computerrum (ekstrem pølse af nullermænd gemte sig bag den aldrig lukkede dør) stuen (ekstrem pølse af nullermænd og en enkelt forbandet nytårskonfetti gemte sig bag den aldrig flyttede sofa), badeværelset (kalk er vist ordet i denne sammenhæng) og i soveværelset (vil slet ikke komme ind på uhyrlige mængder af nullermændspølser under sengen!). I dag er det så entreen og køkkenet der står for tur. Synes det er dejligt at Christian hjælper når jeg nu VED at han ikke kan kan se de samme nullermænd som jeg ser. Han mener vist at jeg har en eller anden form for x-ray-vision når det gælder den slags. Terminator, der i stedet for at spotte ofre, spotter støv, snavs og nullermænd – that's me! Var begge totalt baske i går – Christian lå og så bilprogram som åbenbart kedede mig i en sådan grad at jeg snuppede en 1½ times morfar før sengetid :o) Kl 12 var det go'pat!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 svar til Søndag morgen AAAAH!

 1. helle siger:

  nullermænd i dén størrelse kaldes “hamstre” her i huset (ikke at vi har nogen…)

 2. Hin sjælv siger:

  Hihi ja men det er nu ikke lige den slags kældedyr jeg drømmer om må jeg nok indrømme – ikke medmindre de kan lære at miave!

 3. Brormand siger:

  Det kan de da nemt lære – du skal bare samle nogle stykker sammen i en pose eller lign., fylde vand i – og så i fryseren, til skidteradset er frosset til is.
  Så tager du en stiksav eller lign. elektrisk sav og saver skidteradset igennem. MIAV… 😉

 4. Hanne siger:

  Hmm lyder som om det er noget du har eksperimenteret med brormand 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s